EBÖSSZEÍRÁS 2023

EBÖSSZEÍRÁS

2023.

 

Az állatvédelmi törvény szabályai alapján a tartás helye szerinti önkormányzatnak háromévente legalább egy alkalommal össze kell írnia az ebeket. Az ebösszeírás célja a jogszabályban előírt ebrendészeti feladatok ellátása és a veszettség elleni járványvédelmi megelőzés.

A törvény alapján az eb tulajdonosa/tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben meghatározott adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Az önkormányzat munkatársa nem találta Önt otthon, ezért kérjük a tisztelt ebtartókat, hogy adatszolgáltatási kötelezettségüknek tegyenek eleget és nyilatkozni szíveskedjenek Lövőpetri közigazgatási területén tartott ebeik adatairól!

Az adatszolgáltatás teljesíthető papíralapon és elektronikus formában is a melléklet ebösszeíró adatlap használatával.

 

Az adatlap átvehető a Papi Közös Önkormányzati Hivatal Lövőpetri Kirendeltségén vagy letölthető a www.lovopetri.hu oldalról.

Az adatszolgáltatási kötelezettség határideje:

2023. május 31. 

 

A papíralapú adatlapot a Papi Közös Önkormányzati Hivatal Lövőpetri Kirendeltségére (4633 Lövőpetri, Petőfi Sándor utca 36.), az elektronikusan kitöltött adatlapot aláírás után szkenelve hivatal@lovopetri.hu e-mail címre szíveskedjenek visszaküldeni!

Minden egyes kutyáról (ebenként egy példányban) külön adatlapot kérünk kitölteni. Az adatlapot az eb tulajdonosának, vagy az ebtartónak alá kell írnia.

Együttműködésüket tisztelettel megköszönjük!

 

 

Lövőpetri, 2023. április 17.

 

Tisztelettel:

dr. Dolhai Edina

        jegyző 


Ebösszeíró adatlap